НОВИ РАДИАТОРИ

Избери от над 10 000 продукта в нашия ОНЛАЙН каталог.

РЕМОНТ НА СТАРИ

Ремонт на медни и алуминиеви авторадиатори с гаранция.

ПОРЪЧКА НА НОВ

Изработка на нови радиатори по мостра или чертеж с гаранция.

Химичен тест за изгорели газове в охл. система

Тест за наличие на CO или Изгорели газове в охладителната уредба. С помощта на този CO тест бързо и лесно може да се установи херметичността на охладителната уредба.
Много често двигателя губи антифриз и няма признаци на външни течове, тогава направете CO тест, твърде е вероятно Антифриза да попада в цилиндрите на автомобила и нивото му да спада.
Признаци на повредена Гарнитура на Глава, Спукана Цилиндрова Глава или Спукан Блок:
1. Нивото на Антифриза спада и се налага често да се долива, защото попада в цилиндрите и от там излиза през ауспуха.
2. Температурата на двигателя в даден момент рязко се вдига, Защото в охладителната уредба проникват газове с температура 1200-1400 оС които загряват Антифриза бързо.
3. Маркучите на радиатора се втвърдяват. Налягането се вдига тъй като налягането в цилиндъра е много по голямо и газовете напомпват системата , респективно и маркучите.
4. При запалване на Автомобила сутрин , двигателя прекъсва и работи неравномерно, защото антифриза попада в цилиндъра и е незапалим и зацапва запалителните свещи. Това възпрепятства подаването на искра и работата на цилиндъра.
5. През ауспуха на автомобила тече Антифриз. Гарнитурата е тотално повредена и голямо количество Антифриз преминава от охладителната система в цилиндъра а от там се изхвърля през ауспуха.
6. На студен двигател в разширителното казанче за антифриза излизат въздушни мехури. Гарнитурата или главата е силно повредена и газовете от цилиндъра преминават в охладителната система под формата на мехури.
7. Парното при загрят двигател започва да духа студено. Причината е газове в охладителната уредба и тъй като радиаторчето на парното е най-високата точка въздуха отива там и то спира да провежда топлина която да загрява купето на автомобила.

ЦЕНА: 30лв.

ремонт на авторадиатори

Магазинът за авторадиатори предлага ремонт на всички видове авторадиатори:

Водни радиатори, Радиатори за парно, Маслени охладители, Изпарители и Кондензатори за климатици, Интеркулери и Комбинирани топлообменници.

Извършваните от нас услуги са:

  • Смяна на пити и казанчета;
  • Механично отпушване и спиране на течове;
  • Подмяна на пластмасови казанчета с алуминиеви или медни;
  • Ремонт на комбинирани топлообменници за вода и масло;
  • Конструктивни изменения на всички видове авторадиатори.

Всички видове ремонти се:

  • изпробват на работното налягане на радиатора;
  • извършват за срок от 3 дни;
  • удостоверяват с 1 година гаранция.

  • ЗАБЕЛЕЖКА: Всички услуги се предлащат 50%, както и при експресни поръчки за ремонт на радиатор се доплаща 30% от стойността на услугата!

за контакт

Адрес София 1309, ул. Зайчар 116
Мобилен телефон тел.1 0888 612 598
Мобилен телефон тел.2 0878 330 276

за нас

Ние сме първият специализиран магазин за авторадиатори в България, който предлага широка гама от производители и цени, ремонти и изработка на поръчкови авторадиатори.

Това е мястото, където всеки клиент намира оптималното решение спрямо предпочитанията и финансовите си възможности.